Khamis, 28 Julai 2011

PEMBORONG TUDUNG,JUBAH,KAFTAN & BAJU KURUNG MODEN

Assalammualaikum,
Kami adalah penjual juga pemborong online..pelbagai jenis tudung terbaru serta jubah,blouse,kaftan dan baju kurung moden yang kami sediakan untuk anda yang baru ingin memulakan perniagaan @ untuk kegunaan sendiri. 

Kami menawarkan harga-harga yang cukup berpatutan dan kepada peniaga kecil-kecilan kami akan membantu anda dengan minimum order untuk borong bagi tudung & kurung moden adalah 10 pasang..warna kami akan pilih,saiz anda boleh pilih.Namun,hanya 1 saiz saja yang dibenarkan untuk 10 pasang tudung.

Untuk Jubah,Kaftan,kami akan memberikan sebanyak 6 pasang bagi belian borong.Warna  dan saiz anda boleh pilih.Untuk baju pre-order dikenakan deposit 50% dari harga baju dan bila baju dah sampai baru bayar penuh.Duit deposit tidak akan dikembalikan jika pelanggan membatalkan order,hanya jika baju telah kehabisan stok barulah duit deposit itu di kembalikan.
Tetapi,jika anda ada masalah..sila hubungi kami.. mungkin kami boleh membantu.


Jika ada pelanggan yang ingin menjadi ejen untuk menjual pakaian kami hendaklah mendaftar dahulu sebagai ahli dan bayaran sebanyak RM10 seumur hidup dan anda akan mendapat diskaun 10% dari harga pakaian dan anda boleh menjual mengikut harga anda selepas potongan 10% - hanya untuk pakaian saja..tidak termasuk tudung.


* Untuk jualan tudung,kami menjual secara borong sahaja dan jika anda hendak membeli sepasang saja anda tidak di benarkan memilih warna,hanya saiz saja anda boleh pilih..harap maklum!


Setiap hari kami akan tambahkan design terbaru dari SITI AIMAN ENTERPRISE


MBB A/C : 5620 8552 5536 Siti Aiman Ent.@

MBB A/C : 1620 8559 4559 Siti Norbahyiah Japar
Hubungi saya SITI:017-670 4161

47 ulasan:

  1. blh bg detail dan katalog?
    emel to rahana_90@yahoo.com
    sy berminat nak jd agen dropship

    BalasPadam
  2. salam,saya ada tapak niaga di bazaar ramadan bangsar,boleh tak bagi saya niagakan baju melayu dan baju kurung cik di tempat saya,saya hanya amik comisyen di atas sehelai barangan yg dijual.
    terima kasih hubungi saya rosdi -0173378608

    BalasPadam
  3. i berminat..leh bagi detail x?
    email: yati_salleh@hotmail.com

    BalasPadam
  4. saya berminat nak jadi agen dropship..email details dalila@hotmail.my

    BalasPadam
  5. saya sgt berminat.saya kol x dpt.. blh bagi detail x pasal tudung nie.. email saya cupcakes_coklat@yahoo.com secepat mungkin..tq..

    BalasPadam
  6. saya berminat nak jadi ejen.email saya h3.boutique@gmail.com

    BalasPadam
  7. bole bagi catalog at my email pls :)
    halizayaakub@gmail.com

    BalasPadam
  8. Cutie Liesa : semua boleh tengok kat sini yer..tq

    BalasPadam
  9. assalamualaikum..saya berminat menjadi pengedar/ejen baju kurung & tudung..
    ini emel saya..cokelat_sirap86@yahoo.com

    BalasPadam
  10. wslm,
    Zul saya sudah emailkan tentang dropship..tqvm

    BalasPadam
  11. boleh bagi detail tentang harga2x belian borong?
    farha.upsi@yahoo.com

    BalasPadam
  12. sy berminat utk dropship..blh emel detail x?mahfuzahmddaud@yahoo.com

    BalasPadam
  13. boleh tolong emailkan detail tak? em psal borong dan jd agen. tq.
    fuzainazulkipli90@rocketmail.com

    BalasPadam
  14. salam..plz emailkn detail...mengenai hrga borong n agen..ok tq..
    nazratulshazwani@ymail.com

    BalasPadam
  15. salam.. sy berminat nk jd dropship agen.. terima lg x? thanks
    www.facebook.com/myzboutique

    BalasPadam
    Balasan
    1. wslm..boleh lagi kalo nk jadi agen..tq

      Padam
  16. Salam...tolong emelkan details n harga borong ke..
    misz_bellenbeast@yahoo.com

    T.kasih

    BalasPadam
  17. Blh emelkan sy details psl product n harga...thnx..

    BalasPadam
  18. salam.boleh bg details? crazymalx@gmail.com

    BalasPadam
  19. salam.saya berminat utk menjadi pengedar.boleh emelkan kpd saya maklumat bkaitan harga dan detail nya?
    fanaz_83@yahoo.com

    BalasPadam
  20. Salam , saya berminat untuk jadi dropshipper baju kurung moden .

    tolong email saya norhidayumohdjamil@yahoo.com

    Thanks

    BalasPadam
  21. salam, saya jgak bminat utk jd dropshipper baju kurung moden.

    tolong email pd saya sekali ye syirayu@gmail.com

    t.q

    BalasPadam
  22. slm...
    blh tlg emailkn catalog? ni email sye:
    1. nurmiza.ismahani@yahoo.com
    2. nurmiza.ismahani@gmail.com
    thx^^ sye berminat nk jdi agent dropship...blh?

    BalasPadam
  23. salam..
    saya berminat nak jadi agent dropship..
    boleh tak email harga
    etanoty@gmail.com
    eta_qah@yahoo.com.my

    BalasPadam
  24. slam ... saya bmninat untuk mngtahui prosuder menborong dan jd agent .... bleh saya thu brg2 dan harganya.... emailkn ke purplenana21@yahoo.com....tq

    BalasPadam
  25. Sy berminat nk jadi agent...boleh sy tahu barang2 dan harga?
    Email saya ridzuanariffin89@yahoo.com atau ridzuanariffinn@gmail.com

    BalasPadam
  26. Sy berminat untuk menjadi agen. email sweettopping86@gmail.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. sila baca details mengenai ejen di atas ya

      tqvm

      Padam
  27. sy minat nk beli borong..email thesoulsistershop@gmail.com

    BalasPadam
  28. sy berminat untuk menjadi ejen
    sila emeil sy di masitah.osman@gmail.com

    BalasPadam
  29. Salam,
    boleh email kan sy katalog dan detailnya
    TQ.
    eikinrahim@yahoo.com.my

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm,katalog semua dalam blog ini..refer pada baju yg ada kt blog ni ya..semua details sila baca di atas

      tqvm

      Padam
  30. Salam tuan puan....sye alif thailor...saya ada jahit baju specialis wanita..diantaranya baju kurung biasa, baju pahang, baju moden, kurung riau, baju kedah, baju budak dan masih banyak jenis lainya...jika berminat dan nak tray sila sms/call 0126515844,,,untuk tempahan readymade saya bagi harga RM.13/pcs...sy ada 13orang tukang jahit yg berpengalaman..dan insyaallah harga rendah dan kualiti kita utamakan..tks

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mas..tolong email saya ya..@sms 017-6704161

      Padam
  31. email sy,,sy berminat nk jd agen droship.. noralialah28@gmail.com

    BalasPadam
  32. Boleh emelkn katalog detail? Sy berminat utk jd agent dropship.
    aziimahrahman@gmail.com

    BalasPadam
  33. salam..
    saya berminat nak jadi agent dropship..
    boleh tak email harga
    1.akirasfashion@ymail.com
    2.ekin_epul89@yahoo.com

    BalasPadam
  34. assalam...boleh beri saya katalog produk..saya berminat ingin membuat belian secara borong... email saya myst_void@yahoo.com

    BalasPadam
  35. salam..sy berminat nak jd agen dropship..boleh emailkan katalog x? email sy : cikguhannah@yahoo.com

    BalasPadam
  36. Salam..boleh emailkn katalog..sy berminat nk jd agen dropship...thanks.
    Email : afyza_88@yahoo.com.my

    BalasPadam